papaya proaspat 150 g
zahar 85 g
suc de lamaie 10 ml
unt 30 g
lapte condensat 10 ml
scortioara baton 5 g
oua 1 buc.
faina 35 g
zahar pudra 15 g
ulei 5 ml
Mod de preparare
1 Fructul de papaya il taiem în cuburi si se gateste la foc mic cu zahar (50 g), suc de lamaie si scortisoara baton pana ce compozitia se leaga.
2 Se lasa la racit aproximativ o ora.
3 Separat se realizeaza foaia de rulada astfel: separam ouale, galbenusul il amestecam cu uleiul, albusurile le batem spuma cu zaharul (35 g), amestecam totul iar la sfârsit se adauga faina amestecând lejer.
4 Compozitia obtinuta o intindem pe foaie de hârtie pergament si se coace la 200ºC, pâna se coloreaza.
5 Se lasa la racit, iar separat preparam crema de unt astfel: alifiem untul, adaugam zaharul pudra si turnam put in câte put in laptele condensat.
6 Pe foaia de rulada intindem un strat subtire de crema de unt, adaugam gemul de papaya, si se ruleaza.
7 Decoram cu crema de unt ramasa cu ajutorul unui pos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu