sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Biftec rusesc

Ingrediente:

600 g muşchi, 3 cepe mari, sare, piper, 2 linguri untură.

Preparare:

Taiem muşchiul felii groase de un deget.Batem uşor cu ciocanul de lemn, punem sare, se piperează şi se prăjesc în uleiul încins, pe o parte şi pe alta, la foc iute. Punem bucaţile de muşchi într-o cratiţă încalzită si se păstrează pe marginea maşinii pana cand se prajeşte ceapa taiată peştişori,
în uleiul ramas de la prăjitul cărnii. Ceapa trebuie să fie rumenită.Asezam carnea pe farfuria de servit încalzită bine, aranjam ceapa prajită peste fiecare bucata de muschi si se stropeşte
cu uleiul rămas în tigaie. Se serveste imediat cu cartofi prajiţii si o salata oarecare (verde sau de castraveti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu