miercuri, 20 noiembrie 2013

Tort de Ciocolata cu Fructe

Blat:

Se freaca galbenusele de la 10 oua,cu 10 linguri de zahar pudra o jumatate de ora,se adauga 3 lg de cacao,coaja si zeama de la o lamaie,vanilie,6 lg de faina si 6 albuse batute spuma.
Se coace in forma de tort trei sferturi de ora .Rece se taie in trei.Se stropeste apoi bine cu rom si se umple cu crema.

Crema:

4 oua intregi,100 ml de lapte,jumate de baton de vanilie taiat marunt,6 ;g de zahar si 200 g de ciocolata muiata in 3 lg de apa,se fierbe pe abur pana se ingroasa.Se da la o parte si se lasa sa se raceasca bine.Se adauga 100 g de ciocolata taiata cuburi,200 g de fructe zaharisite,tot cuburi,200 g de migdale prajite,10 foi de gelatina muiata in 3 sferturi de cana de apa clocotita ,2 cesti de frisca si 5,6 linguri de rom..

Se orneaza cu glazura de ciocolata sau cu frisca.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu