Ingrediente:
500 g făină de auto-conștientizare, plus suplimentar 75 g zahăr pudră, plus suplimentar pentru a servi 1 virf lingurita amestec de condimente 250 g rece, unt nesărat un vârf de cuțit de sare de mare 150 g stafide mare - 300 ml smantana 1 lingura cu varf de zahar tos, plus suplimentar pentru stropire 1 lingurita de vanilie pastă de fasole 400 g ,fructe de padure proaspete, cum ar fi zmeura, capsuni, mure ,1 lamaie.
Mod de preparare:
Aceste prăjituri mici au un exterior crocant , moale , interior ușor sfărâmicios .
Se cerne faina intr-un bol mare si se adauga zaharul si condiment mixt . Taiati untul si se adauga la castron cu un vârf de cuțit de sare . Folosiți -vă pe mâini pentru a freca împreună până când veți obține o consistență pesmet fin . Adaugam fructele uscate , apoi face un loc in centrul amestecului și spargem un ou . Adauga o pata de lapte foloseste furculita pentru a bate și a amesteca oul . Odată combinate , folosiți -vă de mâini și amestecati amestecul împreună până când veți avea un aluat . Ar trebui să fie destul de scurt , asa ca nu -l prea mult de lucru .
Punem o tigaie la foc mediu . În timp ce se incalzeste , presaram cu faina o suprafață curată și o vergea cu faina si se intinde aluatul afară până când e vorba de o grosime de 1 cm . Utilizați un tăietor de patiserie,pentru a face cat mai multe ronduri de 5 cm . Amestecati resturile rămase de aluat împreună ,pocedam din nou ca mai sus.
De îndată ce au ajuns pe tava, le-a pus pe un raft de sârmă să se răcească și se presara-le cu zahăr pudră. Le puteți servi la fel ca aceasta, așa cum sunt. Sau, dacă vrei să faci ceea ce am făcut, taie ușor fiecare tort în jumate, astfel încât să obțineți un top și un fund. , zahăr și vanilie împreună până când veți avea vârfuri moi. Pune fructele de padure intr-un castron, feliere sus nici pe cele mari, si amestecati-le cu sucul de la 1 lamaie si un praf de zahăr. Deschideți prăjituri în sus, și se adaugă o bucată mică de cremă și câteva boabe de fiecare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu