duminică, 3 noiembrie 2013

Placinta cu Branza New york

Ingrediente:
350 g biscuiti digestivi
120 g unt nesarat, topit, plus suplimentar pentru ungere
900 lumina g sau cremă de brânză scăzut de grăsime, dedurizată
150 g de zahăr pudră
5 oua mari, de preferință liber-gama sau organice
Suc de 6 limes-ului, (aproximativ 125ml)
1 vanilie, lungime înjumătățite, iar semințe răzuite, sau 1 lingura extract de vanilie de bună calitate
Coaja ras fin de 1 var
Pentru bezea topping:
3 albușuri de ou mare, de preferință liber-gama sau organice (galbenusurile pot fi utilizate pentru a face ouă scambled)
110 g de zahăr pudră
40 g nucă de cocos deshidratat

Mod de preparare:


Prăjitură cu brânză și New York merg mână - în - mână , asa ca am avut pentru a include acest . Am fost de lucru pe reteta pentru un timp destul , și în cele din urmă perfecționat în timpul acestei călătorii . Am schimbat crema de branza cu grasime pentru o versiune low - grasimi pentru a face branza mea mai puțin calorică . Un cuvânt de avertisment , totuși : utilizarea " conținut scăzut de grăsime " sau " lumină ", crema de branza , mai degrabă decât " fara grasimi ", ca versiune fără grăsime se va comporta diferit și nu va da rezultatele pe care le căutați .

Se incalzeste cuptorul la 160 ° C/310 ° F / gaz 2 ½ și grăsime de 24cm staniu tort liber - fund . Pune biscuiți vă într-un procesor de alimente și fluiera până când le-ați luat firimituri foarte fine , apoi se amestecă în unt topit dumneavoastră . Dacă nu aveți un procesor de alimente , înfășurați doar biscuitii intr-un prosop de ceai și bash -le cu un sucitor pana in bine . Imprastiati amestecul de biscuiti jurul bazei de staniu dumneavoastră unsă , asigurându-vă că obține dreptul de margini , apoi apăsați-l cu mâinile tale să-l ambalaj jos . Așezați staniu pe o foaie de copt și pop-l în frigider în timp ce se face umplutura .

Whiz crema de brânză într- un procesor de alimente pana se omogenizeaza , apoi se adauga treptat zaharul . Adauga ouale unul cate unul , amestecand bine dupa fiecare . Se toarnă în suc de lămâie și semințe de vanilie sau extract și fluiera din nou până se combina . Din nou , dacă nu aveți un procesor de alimente , nu doar acest lucru de mână . Nu vă faceți griji în cazul în care amestecul pare prea subțire - ar trebui sa fie asa . Sfat deasupra bazei refrigerate biscuit , sa răspândit în mod egal , și se coace în cuptor pentru aproximativ 45-55 minute - vreibranza să aibă în continuare o usoara clatinare liber . Scoateți din cuptor si se pune deoparte timp de 15 minute să se răcească ușor . Întoarceți cuptor până la 220 ° C/425 ° F / gaz 7 .

Pentru a face bezea topping , pune albușuri de ou intr-un castron curat și bătut până când se formează vârfuri moi - un tel electric este destul de la îndemână aici . Se adauga treptat zaharul tos si se bate pana se ingroasa si lucios . În cele din urmă , ori înnucă de cocos . Lingura acest amestec bezea pe la mijlocul branza răcit și sa răspândit la margini , folosind spatele unei linguri , așa că acoperă doar de umplere . Ar trebui să fie de aproximativ 2 cm grosime . Îmi place să fac câteva valuri și vârfuri în partea de sus asa ca arata impresionant . Coaceți în cuptor timp de 5 minute , sau pana cand bezeaua începe la rândul său, de culoare aurie și este clar la atingere . Lasa sa se raceasca , apoi se pune înfrigider pentru câteva ore ( acest lucru este important ) să se calmeze înainte de servire .

Scoate cu grijă din staniu , se transfera pe un platou frumos si se presara deasupra coaja de lime .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu