1 ardei rosu
2 tije de telina
1 ardei iute rosu proaspat
6 cepe de primăvară
2 catei de usturoi
1 legatura de coriandru proaspat
ulei de măsline
sare de mare
piper negru
1 pachet x 250 g de orez de pre-fierte integrale unchiul Ben
coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
250 g deresturi de curcan
4 tortilla făină mari sau lipii
30 g branza feta
iaurt natural scăzut de grăsimi, pentru a servi
Sos de ardei iute fierbinte Cholula, pentru a servi
Mod de preparare:
Adaugati piper şi tăiaţi telina, apoi aproximativ se taie in bucati de 1cm. Adaugati o felie de ardei iute, apoi tăiaţi şi fin felie ceapă de primăvară şi coaja şi fin feliie de usturoi. Alege frunzele de coriandru şi retrase din circuitul agricol pentru mai târziu, apoi fin felie de tulpini. Pune toate tocate legume şi plante medicinale tulpini într-o tigaie mare non-stick un foc mare cu o pereche de papuci de ulei de măsline şi un vârf de cuţit de sare şi piper. Se prajeste pentru aproximativ 5 minute, sau până când moale, amestecând în mod regulat. Adauga orezul, coaja rasa de lamaie si suc si gatiti pentru alte 5 minute, sau până la auriu şi încălzit prin intermediul.
Între timp, arunca curcanul in sosul de barbecue, apoi se adaugă o tigaie medie un foc mediu şi fierbe timp de 5-10 minute, sau până când e crocant si usor caramelizat.
Cald tortilla intr-o tigaie uscata, apoi împărţiţi şi gramada sume egale de orez Cajun și curcan pe o parte din fiecare turtă de mălai. Împrăştie peste frunze de coriandru rezervate şi se năruie feta pe partea de sus. Roll-le sus, tucking într-o parte ca te duci, deci te termina cu patru burritos . Serviti cu putin de iaurt si o ploaie marunta de sos de ardei iute .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu