vineri, 8 noiembrie 2013

Paine cu Sos Pesto

Ingrediente:

350 g făină 
2 linguri ulei de masline 
2 lingurite sare 
2 lingurite zahar tos 
5 lingurițe drojdie instant 
200 ml apa calduta, 
ulei de masline 


Mod de preparare:

Punem 4 linguri de preparate sos pesto, faina, aluatul castron si framantam. Punem  Sare, zahăr, drojdie și se adaugă ulei de măsline. amestec prin adăugarea de apă puțin câte puțin până când veți obține o consistență moale de un aluat si se framanta cateva minute. Se acoperă cu o cârpă umedă peste aluat, la temperatura camerei timp de 1 orăPunem aluatul in tava presarata cu faina.Faceti aluatul în formă dreptunghiulară și de grosimea de 2 cm. Aplicati cu o pensula pe 4 linguri de sos pesto. Apoi se ruleaza aluatul de la marginea scurt. . Să stea la temperatura camerei timp de 1 oră. freca ulei de măsline pe aluat în cuptor înainte. Coace timp de 30 minute într-un set cuptorul preîncălzit la 200 de grade. Servim cald.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu