duminică, 3 noiembrie 2013

Cremsnit

Ingrediente:

Pentru aluat ,folosim aceleasi cantitati ca la rulouri cu frisca,in plus crema de vanilie.

Mod de preparare:

Facem un aluat frantuzesc din unt,faina,apa,sare si o lingurita de ulei.Intindem o foaie subtire de jumate de centimetru si asezam pe o tava dreptunghiulara,cu marginile joase,stropita cu apa.
Intepam in mai mulute locuri cu o furculita sa nu se umfle la copt.Dam la cuptor la foc bun,iar dupa ce s-a copt taiem foaia in doua.
Asezam pe una din jumatati crema de vanilie intr-un strat de 2,3 cm iar deasupra punem cealalata foaie.
Indreptam marginile cu cutitul astfel incat crema sa nu iasa afara din cele 2 foi de aluat.
Presaram zahar pudra si cu  o spatula,asezam prajiturile pe farfurie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu