miercuri, 2 octombrie 2013

Zacusca de Peste

Ingrediente:

1,5 kg de peste
100 g de ulei
2 lg de faina
1 castravete mic murat
1 morcov
1 patrunjel
500 g de rosii
2 cepe
2 linguri de vin
2 foi de dafin
10 boabe de piper
sare



Curatamm pestele,il spalam si il taiem felii.Il dam cu sare ,se da prin faina si il prajim in ulei incins.

Prajim ceapa in ulei si se fierbe cu putina apa un castravete,un morcov si un patrunjel toate taiate felii.

Fierbem si rosiile si le trecem prin sita,le amestecam cu zarzavatul si castravetele fiert,adaugam ceapa prajita si pune sare.

Dupa ce a dat in clocote adaugam pestele prajit,vinul,frunza de dafin si boabele de piper.Il dam la cuptor jumatate de ora  si il servim rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu