miercuri, 2 octombrie 2013

Sufleu de Peste

Ingrediente:

750 g de peste fiert
2 lg de unt
1/2 lingura de faina
1 ceasca de lapte
4 oua
1 lingura de branza rasa



Se poate face din orice fel de peste fiert fara oase si fara piele.Taiem pestele in bucatele mici astfel inact sa avem o farfurie plina.Separat rumenim usor o lingura de faina cu o lingura de unt.

Stingem cu o ceasca de lapte,il lasam sa dea in clocote fara sa se ingroase.Il dam intr-o parte,amestecam cu pestele si punem o lingura de unt proaspat.Punem sare.

Dupa ce s-a racit adaugam 4 galbenusuri puse pe rand si la urma 4 albusuri facute spuma.Ungem bine cu unyt o forma de sticla rezistenta la focTurnam compozitia si se presara cu branza.O dam la cuptor.

Se serveste din forma.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu