6 albuse se bat spuma cu 6 lg de zahar,8 lg nuca macinata,2 lg faina,praf de copt.Se da la copt.Inainte de a o introduce in cuptor se pune deasuprape blat un pumn de nuci taiate marunt.
Crema
700 mililitri de lapte se fierb cu 2 budinci de vanilie,250 de grame zahar,1 lg de faina si 6 galbenuse.
Rece se amesteca cu 1 pachet de margarina,crema se imparte in doua.Jumatate ramane galbena iar cealaltajumatate se rade o ciocolata pe razatoarea mica si 4 lg de nuca macinata.
Blatu se unge cu un strat de crema de ciocolata din comert .Se pune crema cu ciocolata peste ea ,3 pachete de iscuiti simpli insiropati in cafea sau rom.
Crema galbna-se pune peste ea 200 ml d frisca batuta iar deasupra pe frisca se pune anananas taiat marunt.
pozele nu reflecta intotdeauna realitatea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu