Ingrediente:
Oua,200 gr de peste fiert,1 lingura de unt,1/2 lingura de faina.1 ceasca de lapte,2 lg de smantana,1 lingura de branza rasa amestecata cu pesmet.
Se poate folosi orice fel de peste fara oase sau caruia i s-au scos oasele.Se fierb ouale tari,le curata si le taiem in doua pe lungime.Dintr-o lingura de unt si 1 lingura de faina stinsa cu lapte , facem un sos alb ca o smantana mai groasa.Jumatate din acest sos il amestecam cu galbenusurile fierte si cu pestele taiat marunt.Punem sare.Cu compozitia aceasta umplem ouale cat se poate de pline,astefl ca sa ajunga pana in marginea albusului.Sosul ramas se amesteca cu smantana si se toarna intr-o farfurie rezistenta la foc.Deasupra se aseaza ouale,se stropesc cu unt topit,presaram cu branza amestecata in doua cu pesmet fin,Le dam la cuptor pana sunt gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu