luni, 30 septembrie 2013

Mancare de crap

Ingrediente:

-1 crap de 1 kg
-1 lingura de unt
-20 de fire de arpagic
-1/2 lingura de faina
-2 pahare de vin rosu
-patrunjel verde
-foi de dafin
-2 catei de usturoi
-sare si piper


Curatam crapul,taiem in bucati de mrime potrivita si il lasam cu sare pana pregatim sosul.Punem la foc in cratita o lingura de unt cu arpagicul proaspat curatit si oparit.Cand incepe sa se ingalbeneasca arpagiculpunem faina.Amestecam pe foc cateva minute,adaugam vinul,patrunjel,frunza de dafin si usturoiul pisat marunt.Se lasa sa fiarba acoprit un sfert de ora.Punem pestele cu putin piper ,il lasam sa mai fiarba acoperit inabusit pana este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu