duminică, 15 septembrie 2013

Ciorba de fasole

Ingrediente:

-250 g fasole boabe
-1 ceapa
-1 morcov
-1 telina
-1 pastarnac
-un ardei gras  de preferat rosu
-o lingurita boia de ardei dulce
-o lingura pasta de rosii
-un praf de cimbru uscat
-sare
-3 linguri ulei
- 1 leustean verde

Mod de preparare:

Se spala boabele de fasole si se pun la fiert in apa putina pana ce coaja incepe sa se increteasca. acest Schimbati apa cu una curata si puneti din nou la fiert in apa cu sare. Daca fasolea este veche o puteti pune de seara la inmuiat astfel incat sa scurtati procesul de fierbere…Pe tot parcursul fierberii tineti la foc mic un vas cu apa calda cu care sa completati oala in care fierbe fasolea.Daca nu sunteti in post se poate adauga si afumatura pentru gust.


Pofta buna!!!!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu