INGREDIENTE:
500 grame cartofi
1 ceapa
1 ardei rosu
2 morcovi
1 telina
1 radacina pastarnac
1 legatura patrunjel
1 legatura leustean
piper boabe si macinat
500 ml bors/sare de lamaie
2 oua
sare
1 lingura ulei
Mod de preparare:
Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete, iar morcovii ii dam prin razatoarea mica.Calim ceapa in ulei, pana devine aurie, apoi adaugam morcovii si putinde boia dulce, continuam sa calim inca putin amestecand in oala.
Punem ardeiul, pastarnacul si telina la calit inca un minut.
Adaugam apa si cartofii. Punem oala sa fiarba la foc normal. In acest timp batem ouale si le pastram penru final. Dupa 20 de minute verificam daca au fiert legumele, condimentam cu sare, piper, punem leusteanul si acrim cu bors sau cu sare de lamaie. Mai lasam să fiarba cateva minute, adaugam ouale batute in care adaugam treptatat un polonic mare de ciorba calda, lasam 1 minut sa fiarba, apoi luam oala de pe foc.
Pofta Buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu