400 g cartofi
400 g ciuperci
2 ardei grasi
1 ceapa
1 piept de pui dezosat
patrunjel proaspat
ulei
sare
piper
Preparare:
Tocam marunt ciupercile, ardeii și ceapa . Incingem 4 linguri de ulei și punem legumele tocate. Le prajim până scad, adaugam pătrunjelul tocat, sare și piper. Oprim focul.
Batem bine pieptul de pui. Intindem umplutura preparată anterior pe toată suprafața pieptului. Se rulează, se leagă cu ață alimentară și se prăjește în ulei bine încins, până se rumenește uniform. Se taie felii.
Curatam cartofii și ii taiem rondele foarte subțiri. Se prăjesc în ulei bine încins. Se scot pe un șervețel.
Montam farfuriile. Se formează o grămăjoară de cartofi și deasupra se pun felii de ruladă.
kaufland.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu