marți, 21 ianuarie 2014

Pasta din carne de iepure

Ingrediente:

1 kg carne macra de iepure, 250 g unt proaspat, 2 cepe,1 lingură ulei, 1 pahar lapte, 2-3 boabe de ienibahar, 20 boabe de piper pisat cu 1 cuisoara şi un varf de cuţit de nucsoara rasa,sare, piper, castraveciori acri, sfecla rosie.

Preparare:

Bucatile de carne macra prajim uşor cu o linguritaţă de ulei, adaugam 2-3 linguri de apa, sare, un pahar de lapte şi ceapa tăiată în sferturi.Lasam sa fiarbă acoperit, la foc foarte mic, pana scade lichidul şi bucăţile se rumenesc puţin. Dam la o parte şi dupa ce se răceste, sdam de trei ori prin masina de tocat. Punem într-un castron untul si se freacă pana se face spumă, adaugam nucsoara rasa, ienibaharul, piperul, cuisoara foarte fin pisata, apoi carnea tocată. Amestecam pana obtinem o pasta omogena, spumoasa.Asezam pe un platou si se garniseşte cu felii de ou rascopt,castraveciori în oţet si sfecla în otet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu