sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Drob de miel

Ingrediente:

Măruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa verde tocate, sare, piper,1 lingura ulei, 1 felie paine alba.

Preparare:

Dam maruntaiele prin maşina de tocat cu ceapa marunt tocată, cruda sau puţin prajită, uleiul şi miezul de la o felie de paine muiat în apa. Adaugam sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma şi amestecam totul bine. Într-o cratiţă unsa cu ulei asezam prapurul bine spalat,în aşa fel ca sa acopere fundul, laturile cratiţei şi sa se reverse peste ele. Asezam tocatura, se acopera marginile cu marginile prapurului şi se coace la cuptor. Cand este gata, rasturnam  pe farfurie şi se serveste cu salata verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu