Ingrediente:
1 varza proaspata, 1 ceapa, 2 ardei gogosari rosii, verdeata, piper boabe, sare, 50 ml ulei.
Mod de preparare:
Varza o spalam si o tocam marunt. Gogosarul se spala si se taie cubulete. Intr-o cratita punem uleiul la incins, se adauga ceapa si ardeiul. Se lasa la calit cca 5 min, se mai amesteca din cand in cand.
Se adauga apoi varza si amestecam. Se lasa la foc mic sa se caleasca. Se adauga 50 ml apa fierbinte si punem capacul la cratita. Se lasa sa fiarba la foc mic cca 15-20 min. Cand este gata adaugam boabele de piper si sare dupa gust. Se mai lasa cca 1 min, apoi se ia de pe foc. Dupa preferinta putem adauga si piper macinat. Este mai aromata.
sursa:Manastirea Prislop
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu