miercuri, 20 noiembrie 2013

Tort cu Gelatina

Blat:

2 cutii de piscoturi,1 cutie compot de ananas,2 portocale,2 banane,2 kiwi,100 g stafide.

Crema:

250 g de zahar se freaca cu 5 galbenuse si 30 g de gelatina dizolvata in prealabil si 500 ml de lapte.Gelatina se pune cand e crema  ingrosata.
Se pune pe abur si se amesteca pana se ingroasa.
Se pune la rece si se amesteca .Cand e rece se amesteca cu 500 g de frisca batuta.
Se adauga dupa gust vanilie si coaja de lamaie.
Aranjare
1 rand de fructe-crema-piscoturi siropate in sirop de ananas-crema-fructe-crema-piscoturi etc.
Ultimul strat se pune crema.
Se tine la frigider pana a doua zi.
Se orneaza cu frisca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu