sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Tarte cu Migdale si Gem

Ingrediente:

250 g de faina,180 g de unt,2 galbenusuri,2 linguri de vin alb,1 lingura de zahar,1 praf de sare.
Crema:125 grame de migdale,3 galbenusuri,5 albusuri,125 g de zahar.

Mod de preparare:

Facem un blat de faina,unt,galbenusuri,vin alb,zahar si sare.Lasam sa se raceasca 2 ore.Intindem o foaie subtire,imbracam formele mici de tabla,pe care le umplem pe trei sferturi cu crema.
Pentru crema frecam un albus nebattut cu migdale curatite si pisate.Amestecam galbenusurile frecate cu zahar si la urma adaugam 4 albusuri spuma.

Coacem la foc potrivit,iar dupa ce am scos tartele si s-au racit ,ungem pe deeasupra cu putin gem.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu