Blat:
Se fac 3 foi de dobos din 5 oua.
Facem un blat cu cacao din 4 oua,care se taie betisoare sau se fac 20 de betisoare rase de untura,250 g faina,150 g de zahar,1 ou intreg,smantana sau lapte cat cupprinde,praf de copt si cacao.
Crema:
1, l lapte,1 pachet jumate de margarina.
Se fierbe laptele in care se adauga 1 plic budinca de vanilie amestecat cu 5 lg faina si 400 500 g de zahar.
Rece se amesteca cu margarina .Foile de dobos se taie in doua pe lungime.
Se aseaza o foaie pe tava,apoi crema,4 betisoare,crema,3 betisoare,crema,2 betisoare,crema 1 betisoare.
Celelalte 2 bucati se lipesc pe lateral in triunghi.Se pune glazura neagra,se presara nuca de cocos.Ies 2 cabanute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu