Blat:
6 oua,8 lg de zahar,3 lg ulei,3,4 linguri de apa,2 lg de cacao,8 lg de faina si un praf de copt stins in otet.
Facem un blat ,batem albusele,se adauga apa,zaharul,galbenusele,uleiul,praful de copt,cacao si faina.
Cand se raceste se taie in doua.
Facem un sirop din 200 ml de apa,150 g de zahar,1 plic capucino cu rom.Se fierbe pana se topeste zaharul.
Crema:
3 oua,6 lg de zahar,2,3 lg de cacao,se bat pe abur.Rece se amesteca cu 1 pachet de margarina,rom dupa gust.
Peste primul blat se pune jumate din sirop,apoi se pune crema(din care se opreste pentru ornat).
Se pune al doilea blat,se siropeaza cu cealalta jumatate de sirop.
Deasupra se pune urmatoarea glazura.
200 g de zahar pudra,2 lg cacao,2 lgt de ness,1 lg de ulei,5 lg apa clocotita.
Se orneaza cu crema.
sursa foto:culinar.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu