marți, 17 septembrie 2013

Tort cu fructe si gelatina

Ingrediente:

-5 oua intregi
-piscoturi
-250 g zahar
-500 ml lapte
-2 plicuri jumate de gelatina dr oetker
-1 compot ananas
-kiwi
-portocale/capsuni


Se pregatesc fructele taiate si se pune gelatina in 1/2 cana de apa calduta.
Se bat albusele spuma,se adauga zaharul apoi galbenusele si laptele.Se bat 30 de minute pe foc apoi se pune apa cu gelatina si se da la rece plus doua vanilii.Se da la rece si se amesteca din cand in cand.Se bate frisca si se amesteca cu crema cand e calduta.
Se pune cratita goala pe foc si se unge cu margarina.Se aranjeaza fructele pe cratita.
Cu polonicul se pune crema peste ea,piscoturi inmuiatein siropul de ananas apoi fructe taiate cubulete ,crema,piscot,iar crema pana se termina.Se da la rece pana a doua zi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu