sâmbătă, 21 septembrie 2013

Prajitura cu visine Kiss

Foile -160 de grame de zahar,6 galbenuse se freaca cu 6 lg de lapte,5 lg de ulei,2 lg de cacao,1 lgt

bicarbonat,150 gr de faina.

Se coc 2 foi in interiorul tavii.


Crema- 300 g lapte,3 lg faina.Se fierbe pe foc mic pana se ingroasa.Se freaca 200 g margarina cu 200 g de

zahar.Cand se raceste crema se amesteca cu margarina si se adauga vanilie dupa gust.

Aranjare 

Foaie-jumate crema-visine din compot-jumate crema-foaie.Deasupra se pune :6 galbenuse se bat spuma cu

18 lg de zahar(se bat pe abur).

Albusele se pun calde peste foaie,peste albuse se pune glazura facuta din:2 lg d cacao,2 lg de apa,4 lg de

zahar,100 g margarina.Se fierb pe foc 5 minute si amesteca cu albusele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu